Kraftcentralen1911

Co-office

Välkommen till Kraftcentralen1911!
Kraftcentralen1911 är egentligen en plats där flera företagare delar lokaler. Vi arbetar tillsammans, stöttar varandra och driver olika projekt tillsammans.

I nuläget är det jag Solveig Åkerhielm och Goedele Francois och på ett hörn Jan Ingrids som delar på utrymmet i den gamla Kraftcentralen i Lekomberg.

Jan Ingrids driver sedan många år tillbaka ett bolag som säljer processventilation men från 2016 fick han börja dela utrymme med mig när jag började hålla trädgårdsrelaterade kurser i delar av lokalerna.

År 2018 var det så dags att flytta min trädgårdshandel till Kraftcentralen och det har jag aldrig ångrat. Så himla vacker miljö och bästa platsen för en trädgårdshandel.

År 2019 började det kännas lite ensamt vissa delar av året, kontorslokalerna renoverades lite mer och det blev dags att hyra ut delar av kontor och verkstad. Under våren 2019 flyttade Goedele Francois in med sitt företag Dalamuses. Hon arbetar med färg, bland annat Fusion mineral paint.

Att jobba tillsammans men ändå inte, vara entreprenörer och kunna bolla tankar och idéer med varandra är oerhört givande. Kanonbra helt enkelt! Dessutom har vi kul tillsammans.

Hoppas att vi ses!